Technológia

Beléptető rendszer

A Budavári Önkormányzat 2012-ben felújította a Budai Várnegyed sorompós beléptető rendszerét. A közbeszerzésen nyertes pályázó az osztrák Skidata cég legmodernebb termékeit telepítette a Budai Vár területére. 

A rendszer széleskörű referenciákkal rendelkezik a világ minden táján, hiszen nagyvárosi parkolóházak, repülőterek, szórakoztató központok, bevásárló centrumok parkolásának megoldására került kifejlesztésre. A Budavári parkolási rendszer fizetésnél forintot és Eurót is elfogad, valamint támogatja a mobiltelefonos fizetést is. 

Biztonsági kamerák

A parkolási rendszer mellett felújításra került a térfigyelő kamerarendszer is: a nagyobb felbontású képeknek köszönhetően a szabálysértések és bűncselekmények felderítésének esélye sokat javult. 

A technológiai fejlesztésekkel az Önkormányzat legfőbb célja a transzparens elszámolást biztosítani tudó, valamint a Budai Várnegyedhez méltó, európai színvonalú beléptető rendszer megvalósítása volt, ami a vári lakosok és intézmények kényelmét szolgálja.

 

Keresés az oldalon

Online Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Intézze ügyit online! Az Online Ügyfélszolgálaton a leggyakrabban feltett kérdé-sekre azonnal választ kaphat. 

Parkolási díjtérkép

Budavári Kapu Kft. a Facebookon!

Kövesse a Budavári Kapu Kft-t a közösségi média oldalain is! Értesüljön első kézből a kerületi parkolással kapcsolatos hírekről információról.

 
Ön itt van: Kezdőoldal / Parkolás a Várban / Technológia