Garázsok a kerületben

Mélygarázs fejlesztések a Vár körül

A közlekedésfejlesztések egyik kiemelt célja az, hogy a Vár területén kevesebb gépjárművet tároljanak, ennek érdekében mélygarázsok épülnének. A Várkert Bazárnál már készül egy közel 300 férőhelyes garázs, a tervek szerint később a Hilton szálloda alatt a Szabó Ilonka utcánál, az Európa ligetnél, valamint a Lovas út alatt épülne egy 150, 056, illetve 300 férőhelyes mélyparkoló. A garázsok és a Vár lakóterületei között igény-vezérelt buszos kiszolgálás működne, illetve a garázsszintekről a vári sétányig liftekkel is fel lehetne jutni.

A Csikós udvarnál állami beruházásban fejezték be a magánerőből megkezdett, majd félbe hagyott mélygarázs-építést. A 240 férőhelyesre tervezett Csikós-garázs kapacitását később akár meg is duplázhatnák: a létesítményt a tervezett turistabusz-forduló mellett lehetne tovább bővíteni. Az elképzelések szerint újabb garázsrész biztosítaná a tároló és töltőhelyet a Várban közlekedő elektromos buszoknak.

 

 

 

Keresés az oldalon

Online Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Intézze ügyit online! Az Online Ügyfélszolgálaton a leggyakrabban feltett kérdé-sekre azonnal választ kaphat. 

Budavári Kapu Kft. a Facebookon!

Kövesse a Budavári Kapu Kft-t a közösségi média oldalain is! Értesüljön első kézből a kerületi parkolással kapcsolatos hírekről információról.

 
Ön itt van: Kezdőoldal / Parkolás Garázsban / Mélygarázs fejlesztések