Pótdijat kaptam

Csekkes befizetés 

A pótdíj bármelyik postahivatalban befizethető, a fizetési felszólításhoz mellékelt sárga csekken, vagy ennek hiányában rózsaszínű belföldi postautalványon. A pótdíj maradéktalan rendezése érdekében kérjük, hogy minden esetben a megfelelő napi pótdíjat szíveskedjék megfizetni. Rózsaszín csekken történő befizetés esetén a közlemény rovatba kérjük feltüntetni a gépjármű rendszámát, illetve a felszólításon szerepelő azonosító számot. 

A címzett adatai: Bp. I. Budavári Önkormányzat, 1014 Budapest, Kapisztrán tér 1.

Személyes befizetés

Ügyfélszolgálati Irodánkban készpénzzel kiegyenlíthető a pótdíjhátralék.

Ügyfélszolgálati irodánk címe: 1011 Bp. Fő utca 15.

Átutalásos befizetés 

Amennyiben nem szeretne személyesen befáradni Ügyfélszolgálati Irodánkba, lehetőség van a pótdíjhátralékot akár otthonról, bankon keresztül történő átutalással is kiegyenlíteni. 

Fontos, hogy amennyiben ezt a befizetési módot választja, két bankszámlaszámot kell megkülönböztetni:

  • Az első felszólítás után (gépjárművön elhelyezett piros zacskó) az alábbi bankszámlaszámra fizethető be a pótdíj: 12010154-00379543-02800005
    A kedvezményezett neve: Bp. I. Budavári Önkormányzat Bp. Kapisztrán tér 1.
  • FONTOS! A közleményrovatban minden esetben fel kell tüntetni a rendszámot és a pótdíjazás azonosítóját vagy a felszólító levél hivatkozási számát!

Befizetés külföldről 

Pótdíjazási eseményével kapcsolatos hátralékát banki átutalással külföldről is rendezheti. Az átutaláshoz kérjük használja SWIFT kódunkat: UBRTHUHB és számlaszámunkhoz tartozó IBAN számunkat: HU 9612 0101 5400 3795 4302 8000 05. Bank: Raiffeisen Bank Zrt.1054 Budapest, Akadémia utca 6.

A kedvezményezett neve: Bp. I. Budavári Önkormányzat Bp. Kapisztrán tér 1.

A beazonosíthatóság érdekében, az utalás közlemény rovatában, szíveskedjék feltüntetni vagy a gépkocsi rendszámát vagy a felszólításon szereplő utalványszámot.

 

 

Keresés az oldalon

Online Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Intézze ügyit online! Az Online Ügyfélszolgálaton a leggyakrabban feltett kérdé-sekre azonnal választ kaphat. 

Parkolási díjtérkép

Budavári Kapu Kft. a Facebookon!

Kövesse a Budavári Kapu Kft-t a közösségi média oldalain is! Értesüljön első kézből a kerületi parkolással kapcsolatos hírekről információról.

 
Ön itt van: Kezdőoldal / Parkolás a Kerületben / Pótdíjat kaptam / Pótdíj befizetése