Parkolási zónák és tarifák

Parkolási dijtérkép

Az alábbi térképen a Budapest, I. kerületi parkolási zónákat, parkolási automatákat, mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyeket, valamint egyéb fontos információkat találhatja meg.

Váron kívüli parkolás fizetési időszak: munkanapokon 8-18 óráig.

 

Jelmagyarázat:


P - parkolási automata, egérkattintásra az előugró ablakban az automata pontos helyét, mobilparkolási zónakódot, az órai parkolási díjat és a maximum várakozási időt is elolvashatja. Emellett megtalálja még az automata sorszámát is, mely annak meghibásodásakor, és a hiba bejelentésekor nyújt segítséget. 

i - fontos információ, egérkattintásra az előugró ablakban olvashat bővebben az adott helyszínről. 

Mozgáskorlátozott jel - a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyeket jelöli, egérkattintásra az előugró ablakban tájékozódhat a pontos címről, valamint a helyszínen lévő, jelzett parkolóhelyek számáról. 

Sárga autó - A parkolási zóna kezdetét jelzik. 

Lila autó - A parkolási zóna végét jelzik.
 

A kerületi parkolási zónákat különböző színekkel jelöltük. Amennyiben a zónán belül, a színezett területre kattint, előugró ablakban olvashat információkat az adott zónával kapcsolatban (várakozási díj, pótdíjak összege, behajtási és várakozási korlátozások, stb.).

A térkép tetején lévő sötét sávban, jobb szélen található jelre kattintva a térkép új lapon, teljes képernyős módban nyílik meg, így kényelmesebben böngészheti azt. A térkép bal oldalán található listában látható az összes elhelyezett jelzés, így azokat a lista jobb oldalán lévő gördítősávval könnyedén végignézheti.

Reméljük, jelen fejlesztésünk megelégedésére szolgál. Amennyiben olyan információra van szüksége, mely a lenti térképen nem található meg, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

 

 

 

Keresés az oldalon

Online Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Intézze ügyit online! Az Online Ügyfélszolgálaton a leggyakrabban feltett kérdé-sekre azonnal választ kaphat. 

Budavári Kapu Kft. a Facebookon!

Kövesse a Budavári Kapu Kft-t a közösségi média oldalain is! Értesüljön első kézből a kerületi parkolással kapcsolatos hírekről információról.

 
Ön itt van: Kezdőoldal / Parkolás a Kerületben / Zónák és tarifák / Parkolási díjtérkép