Parkolási zónák és tarifák

Parkolókártyák

Parkolókártyák vásárlása

Budapest I. kerületében érvényes feltölthető parkoló kártyák a Budavári Kapu Kft. ügyfélszolgálati irodáiban vásárolhatóak. 

A feltölthető pakolókártyák 5.000 forintos, 10.000 forintos és a kizárólag intézményi engedéllyel rendelkező autók részére 30.000 forintos előre feltöltött egyenleggel vásárolhatóak meg. A kártyákat minden esetben - a felhasznált összeg megfizetésével - azok névértékéig (5, 10 és 30.000Ft) töltjük fel. A kártyák betétdíja 2000 Ft, amely egyszer, az új kártya megvásárlásakor fizetendő.

Intézményi kedvezmények

Az intézményi engedéllyel rendelkező gazdálkodó szervezetek részére 30.000 Ft értékű kártyák készültek, a 50%-os - Önkormányzat által biztosított - díjkedvezmény a parkolás során automatikusan jóváírásra kerül. Azok a kerületben lévő intézmények, akik időközben átálltak a mobil parkolásra, választhatják a számukra kedvezőbb konstrukciót, a 50%-os kedvezmény mindkét esetben biztosított.

Területi korlátozás

A feltölthető pakolókártyák kártyák csak Budapest I. kerületben található 144 db SIEMENS típusú parkoló automatákban használhatók parkolási díj és pótdíj fizetésére.

Feltöltőkártyák visszavásárlása

Amennyiben már nem kívánja használni parkolókártyáját, azt a Budavári Kapu Kft. természetesen visszavásárolja. A parkolókártyák visszavásárlásának fizetése utalással történik, melyhez a vásárlásról szóló számla másolata, illetve – nevet, címet, bankszámlaszámot - tartalmazó nyilatkozat szükséges.

 

 

Keresés az oldalon

Online Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Intézze ügyit online! Az Online Ügyfélszolgálaton a leggyakrabban feltett kérdé-sekre azonnal választ kaphat. 

Parkolási díjtérkép

Budavári Kapu Kft. a Facebookon!

Kövesse a Budavári Kapu Kft-t a közösségi média oldalain is! Értesüljön első kézből a kerületi parkolással kapcsolatos hírekről információról.

 
Ön itt van: Kezdőoldal / Parkolás a Kerületben / Zónák és tarifák / Parkolókártyák