Rólunk

Állás

Üdvözöljük a Budavári Kapu Kft. álláshirdetési oldalán! Ezen az oldalon a társaságunknál betölthető pályázatok érhetőek el.

  • Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy önéletrajz feltöltésére nincs lehetőség, ezért kérjük, hogy amennyiben egy adott pozíció felkelti érdeklődését, úgy az abban foglaltak szerint kell pályázatát továbbítania a munkatársainkhoz. 
  • Tájékoztatjuk Önt, hogy az honlapunkon található pályázatok tartalmában való változás jogát fenntartjuk. Amennyiben ilyen előfordul, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a változást a weboldalon mihamarabb közzétegyük.
  • Javasoljuk, hogy a sikeres elhelyezkedés érdekében gyakran látogassa honlapunkat. Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk segíteni fog az Önnek megfelelő pozíció megtalálásában, és hozzájárul a toborzási és kiválasztási eljárásainak szakszerűbbé és átláthatóbbá tételéhez.

Jelenleg az alábbi pozícióba keresünk kollégákat:

PARKOLÁSI ELLENŐR

Amit kínálunk:

- Versenyképes fizetés
- Biztos háttér, heti 40 órás munkahely
- Önálló munkavégzés
- Korrekt munkakörülmények
- Jó csapatszellem
- Munkaruházat biztosítása
- Budapest BKK bérlet
- Erzsébet utalvány

 

Elvárás:

- Érvényes erkölcsi bizonyítvány
- Jó fizikai állapot
- Kultúrált, ápolt megjelenés
- Jó kommunikációs készség

 

Jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet, fényképes önéletrajzzal!

 

 

 

 

 

 

Keresés az oldalon

Online Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Intézze ügyit online! Az Online Ügyfélszolgálaton a leggyakrabban feltett kérdé-sekre azonnal választ kaphat. 

Parkolási díjtérkép

Budavári Kapu Kft. a Facebookon!

Kövesse a Budavári Kapu Kft-t a közösségi média oldalain is! Értesüljön első kézből a kerületi parkolással kapcsolatos hírekről információról.

 
Ön itt van: Kezdőoldal / Rólunk / Álláslehetőség