Rólunk

Díjfizető parkolási övezet bővítés

Tisztelt Lakosok és Gépjárművezetők!

 

2015. június 1.-től az I. kerületben lévő Fővárosi tulajdonú utak – Szirtes út, Sánc utca, Krisztina krt., Attila út, Dózsa György tér Attila úti része, Alagút utca, Szarvas tér, Lánchíd utca páratlan oldala (az épületek előtti párhuzamos parkoló), Döbrentei utca, és Döbrentei tér, Fő utca és a Bem rakpart – a díjköteles parkolási övezetbe bevonásra kerülnek.

 

Ezzel párhuzamosan kibővül az I. kerületi tulajdonban lévő útszakaszokon is a díjfizető parkolási övezet.

 

Ennek megfelelően, az Avar utca a Hegyalja út és a Csörsz utca között, a Naphegy utca Orvos és Fém utca közötti szakaszán található rézsútos parkoló, a Hattyú utca Széna tér és Fiáth János utca közötti szakasza, az Attila köz és a Sarló utca, a Csalogány utca Fő utca és Bem rakpart közötti szakasza, Batthyányi tér, és a Szilágyi Dezső tér Fő utcai útszelvénye, és a Koronaőr köz 2015. június 1. üzemkezdettől a munkatársaink szigorúan ellenőrzik az érvényes parkolójegy, mobilparkolás, illetve engedélyek meglétét.

 

Munkatársaink szórólapok kihelyezésével segítik az érintett szakaszokon várakozó gépjárművezetők tájékoztatását.

 

 

Keresés az oldalon

Online Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Intézze ügyit online! Az Online Ügyfélszolgálaton a leggyakrabban feltett kérdé-sekre azonnal választ kaphat. 

Parkolási díjtérkép

Budavári Kapu Kft. a Facebookon!

Kövesse a Budavári Kapu Kft-t a közösségi média oldalain is! Értesüljön első kézből a kerületi parkolással kapcsolatos hírekről információról.

 
Ön itt van: Kezdőoldal / Rólunk / Hírek / Díjfizető parkolási övezet bővítés