Rólunk

Munkanap áthelyezés

Tisztelt Gépjárművezetők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 28/2014. (IX. 24.) NGM rendelete alapján


-2015. augusztus 8. szombat munkanap,

A fentiek értelmében a parkolási rend a következőképp módosul:

A parkolás 2015. augusztus 8.-án (szombaton) 08:00-tól 18:00-ig a 2. és 3. díjtételű területeken, a várakozás díjfizetéshez kötött.

Az 2. díjtételű területek az I. kerületben a következők:

- A Csalogány utca - Bem rakpart - Clark Ádám tér - Lánchíd utca - Ybl Miklós tér Várkert rakpart - Szent Gellért rakpart (5960 és 6229/2 hrsz.-ú területek) – Krisztina körút - Széll Kálmán tér - Széna tér által határolt terület, beleértve a határoló utakat és - tereket, kivéve a 3. mellékletben megjelölt védett övezet, a Dísz tér, a Hunyadi János út (Szabó Ilonka utca és Dísz tér közötti szakasza), a Palota út (Dísz tér és Lovas út közötti szakasza), a Szent György utca és a Színház utca.

A 3. díjtételű területek az I. kerületben a következők:

- A Krisztina körút - Döbrentei tér - Hegyalja út-Sánc utca - Szirtes út - Számadó utca-Gyula utca-Mihály utca-Somlói út - Alsóhegy utca - Avar utca-Győri út - Márvány utca - Alkotás utca által határolt terület, beleértve - a Krisztina körút és a Döbrentei tér kivételével - a határoló utakat és tereket, valamint az Antal utca, a Bérc utca, a Kocsány utca, az Orom utca, a Szirom utca és a Szirtes út (Szirtes út 30. és Kelenhegyi út közötti szakasza).

 

-2015. augusztus 21. péntek pihenőnap,

A fentiek értelmében a parkolási rend a következőképp módosul:

A parkolás 2015. augusztus 21.-én (pénteken) a 2. és 3. díjtételű területeken, a várakozás díjmentes. 

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati irodánk nyitvatartási ideje az áthelyezett munkanapok miatt a következőképpen módosul:
- augusztus 8.-án, szombaton 09:00-tól 16:00 óráig,
- augusztus 21.-én, pénteken zárva tart.

 

Keresés az oldalon

Online Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Intézze ügyit online! Az Online Ügyfélszolgálaton a leggyakrabban feltett kérdé-sekre azonnal választ kaphat. 

Parkolási díjtérkép

Budavári Kapu Kft. a Facebookon!

Kövesse a Budavári Kapu Kft-t a közösségi média oldalain is! Értesüljön első kézből a kerületi parkolással kapcsolatos hírekről információról.

 
Ön itt van: Kezdőoldal / Rólunk / Hírek / Munkanap áthelyezés