Rólunk

Munkanap áthelyezés és díjmentes időszak

Tisztelt Gépjárművezetők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 28/2014. (IX. 24.) NGM rendelete alapján

2015. december 12. szombat munkanap

A fentiek értelmében 2015. december 12. 08:00 és 18:00 óra között az I. kerület 2. és 3. díjtételű területein, a várakozás díjfizetéshez kötött.

Ügyfélszolgálati irodánk 09:00 és 17:00 óra között áll rendelkezésükre.

Az 2. díjtételű területek:

- A Csalogány utca - Bem rakpart - Clark Ádám tér - Lánchíd utca - Ybl Miklós tér Várkert rakpart - Szent Gellért rakpart (5960 és 6229/2 hrsz.-ú területek) – Krisztina körút - Széll Kálmán tér - Széna tér által határolt terület, beleértve a határoló utakat és - tereket, kivéve a 3. mellékletben megjelölt védett övezet, a Dísz tér, a Hunyadi János út (Szabó Ilonka utca és Dísz tér közötti szakasza), a Palota út (Dísz tér és Lovas út közötti szakasza), a Szent György utca és a Színház utca.

A 3. díjtételű területek:

- A Krisztina körút - Döbrentei tér - Hegyalja út-Sánc utca - Szirtes út - Számadó utca-Gyula utca-Mihály utca-Somlói út - Alsóhegy utca - Avar utca-Győri út - Márvány utca - Alkotás utca által határolt terület, beleértve - a Krisztina körút és a Döbrentei tér kivételével - a határoló utakat és tereket, valamint az Antal utca, a Bérc utca, a Kocsány utca, az Orom utca, a Szirom utca és a Szirtes út (Szirtes út 30. és Kelenhegyi út közötti szakasza).

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a 30/2010. (VI. 04.) Fővárosi Közgyűlés rendeletének 5.§ alapján az I. kerületben:

2015. december 23. üzemzárástól 2015. január 04. üzemkezdetig a parkolás díjmentes, a rendelet 5. számú melléklete által meghatározott területek kivételével.

5. számú mellékletben szereplő I. kerületi területek:

- a Dísz tér, a Hunyadi János út (Szabó Ilonka utca és Dísz tér közötti szakasza), a Palota út (Dísz tér és Lovas utca közötti szakasza), a Szent György utca és a Színház utca

- a Szirtes út 32. és 34. szám alatti terület.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ügyfélszolgálati irodánk ezen időszak alatt zárva tart.

 

Keresés az oldalon

Online Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Intézze ügyit online! Az Online Ügyfélszolgálaton a leggyakrabban feltett kérdé-sekre azonnal választ kaphat. 

Parkolási díjtérkép

Budavári Kapu Kft. a Facebookon!

Kövesse a Budavári Kapu Kft-t a közösségi média oldalain is! Értesüljön első kézből a kerületi parkolással kapcsolatos hírekről információról.

 
Ön itt van: Kezdőoldal / Rólunk / Hírek / Munkanap áthelyezés és díjmentes időszak