Parkolási övezetek a Várban

Védett övezet

A Budai Vár védett övezete a Várnegyed várfalakkal határolt területe, kivéve a Dísz tér, a Szent György utca, a Színház utca, valamint a Palota 6452/1 hrsz-ú ingatlana. A Budai Vár védett övezete részben a várakozási övezeten keresztül közelíthető meg.

 • Behajtás
  A védett övezetbe behajtani a Bécsi kapunál és a Tárnok utcánál (a várakozási övezet felől) lehet.
 • Kihajtás
  A védett övezetből kihajtani a Bécsi kapunál, a Tárnok utcánál (a várakozási övezet felé) és az Úri utcánál (a várakozási övezet felé) lehet.

Várakozási övezet

Budai Vár várakozási övezete a Várnegyed várfalakkal határolt területén belül a  Dísz térre, és a Színház utcára terjed ki. Ezen a területen az érvényes rendeletnek megfelelő várakozási díjat kell fizetni.

 • Behajtás
  A fizető övezetbe behajtani a Hunyadi János útnál és a Palota útnál lehet. A fizető övezetet el lehet hagyni a Védett övezet irányában is a Tárnok utcánál.
 • Kihajtás
  A fizető övezetből kihajtani a Hunyadi János útnál és a Palota útnál lehet. A fizető övezetet meg lehet közelíteni a Védett övezet felől is a Tárnok utca és az Úri utca felől is.

Palota övezet

Budai Vár palota övezetébe a Várnegyed várfalakkal határolt területén belül a Szent György utca és a Palota 6452/1 hrsz-ú ingatlana tartozik bele.

 • Be és kihajtás:
  A Palota övezetbe be- és kihajtani a Szent György utcánál (a várakozási övezeten keresztül) lehet.

 

 

Keresés az oldalon

Online Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Intézze ügyit online! Az Online Ügyfélszolgálaton a leggyakrabban feltett kérdé-sekre azonnal választ kaphat. 

Parkolási díjtérkép

Budavári Kapu Kft. a Facebookon!

Kövesse a Budavári Kapu Kft-t a közösségi média oldalain is! Értesüljön első kézből a kerületi parkolással kapcsolatos hírekről információról.

 
Ön itt van: Kezdőoldal / Parkolás a Várban / Parkolási övezetek / Övezetek és tarifák